Nutriční hodnoty (Škvarkovo - pepřové pagáče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 083 kJ / 6 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 83,80 g |
Tuky | 458,24 g |
– nasycené | 152,43 g |
– nenasycené | 279,39 g |
–– mononenasycené | 214,42 g |
–– polynenasycené | 64,97 g |
––– omega 3 | 11,11 g |
Vláknina | 25,70 g |
Cholesterol | 831 mg |
Sodík | 7,94 g |
Sůl | 19,49 g |
Sacharidy | 541,00 g |
– cukry | 54,65 g |
––– laktóza | 19,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
500 g 500 g hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
40 g 40 g droždí | Droždí pekařské lisované | 40 g |
2 KL 2 KL soli | Sůl mořská | 16 g |
250 ml 250 ml mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 KL 1 KL cukru | Cukr bílý | 5 g |
200 g 200 g zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
350 g 350 g mletých škvarků | Škvarky | 350 g |
2 PL 2 PL domácího sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 KL 1 KL pepře mletého | Pepř černý mletý | 5 g |
1 1 rozšlehané vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |