Nutriční hodnoty (Tuňákové rizoto se šmakounem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 592 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,67 g |
Tuky | 4,48 g |
– nasycené | 0,65 g |
– nenasycené | 3,23 g |
–– mononenasycené | 1,18 g |
–– polynenasycené | 2,06 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 18,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,39 g |
Sůl | 3,45 g |
Sacharidy | 95,50 g |
– cukry | 26,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 1,5 hrnku rýže (1 hrnek = 230 ml) | Rýže bílá | |
200 g 200 g přírodního Šmakouna | Šmakoun | 200 g |
1 1 menší konzerva tuňáka | Tuňák ve vlastní šťávě | |
2 lžíce 2 lžíce nasekaných sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 30 g |
5 lžic 5 lžic kukuřice naložené | Kukuřice sterilovaná | 75 g |
5 lžic 5 lžic sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 75 g |
5 lžic 5 lžic jemně pokrájené jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 75 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
čerstvá petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
horký zeleninový vývar podle potřeby | Vývar zeleninový | |
olivový olej podle potřeby | Olej olivový | |
Parmazán | Parmezán | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
tymián | Tymián sušený | |
podle chuti lžíce lžíce studeného másla | Máslo kravské |