Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená kachní stehna na medu, s červeným zelím a bramborovým knedlíkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie18 290 kJ /
4 371 kcal
Bílkoviny92,25 g
– z toho živočišné bílkoviny9,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny82,57 g
Tuky66,73 g
– nasycené27,66 g
– nenasycené32,86 g
–– mononenasycené23,52 g
–– polynenasycené9,34 g
––– omega 30,37 g
Vláknina90,48 g
Cholesterol 304 mg
Sodík 6,91 g
Sůl16,21 g
Sacharidy784,34 g
– cukry263,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kachní stehna Kachna stehno s kostí a kůží
3 kusy 3 kusy jarní karotky Mrkev čerstvá
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
lžička lžička kmínu Kmín
sůl Sůl mořská
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
3 lžíce 3 lžíce balzamikového octa nebo 2 kostky (1 vrchovatá lžička) hnědého cukru Ocet balsamikový bílý 60 ml
3/4 kg 3/4 kg červeného zelí (asi polovina menší hlávky) Zelí červené čerstvé 750 g
50 g 50 g sádla Sádlo vepřové 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/8 litru 1/8 litru vody Voda 125 ml
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
4 pl 4 pl rozinek nebo sultánek Rozinky 60 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
4 4 hřebíčky Hřebíček
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce jablečného moštu Šťáva z jablka
hnědý cukr a ocet podle chuti Cukr třtinový
1,5 dl 1,5 dl červeného vína Víno červené suché 150 ml
1 1 mletý hřebíček na dochucení Hřebíček
cibulová nať z jarní cibule na ozdobení Cibulka jarní nať čerstvá
750 g 750 g syrových oloupaných brambor Brambor zimní 750 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
300 g 300 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 300 g
posekaná cibule do červena osmažená na sádle na přelití Cibule čerstvá
1 kg 1 kg brambor (1/2 kg vařených oloupaných brambor + 1/2 kg syrových oloupaných bram­bor) Brambor zimní 1000 g
sůl Sůl mořská
stroužek stroužek česneku Česnek čerstvý
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.