Nutriční hodnoty (Hovězí horký hrnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 316 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,22 g |
Tuky | 25,62 g |
– nasycené | 16,05 g |
– nenasycené | 8,55 g |
–– mononenasycené | 7,86 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 24,54 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 116,34 g |
– cukry | 15,06 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky zadního hovězího | Hovězí kýta | |
3 PL 3 PL másla | Máslo kravské | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
12 12 brambor | Brambor zimní | 600 g |
vývar ( i z bujonu) | Vývar hovězí |