Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí horký hrnec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 316 kJ /
793 kcal
Bílkoviny15,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,22 g
Tuky25,62 g
– nasycené16,05 g
– nenasycené8,55 g
–– mononenasycené7,86 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,15 g
Vláknina24,54 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy116,34 g
– cukry15,06 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky zadního hovězího Hovězí kýta
3 PL 3 PL másla Máslo kravské 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sladká paprika Paprika červená sušená
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
12 12 brambor Brambor zimní 600 g
vývar ( i z bujonu) Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.