Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 091 kJ / 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,40 g |
Tuky | 13,21 g |
– nasycené | 2,09 g |
– nenasycené | 9,71 g |
–– mononenasycené | 7,82 g |
–– polynenasycené | 1,89 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 48,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 135,30 g |
– cukry | 18,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g bílých sterilovaných fazolí (1 konzerva) | Fazole bílé sterilované | 240 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
100 g 100 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
1 1 cibule (nebo 2 jarní cibulky) | Cibule čerstvá | 70 g |
ocet | Ocet lihový | |
olej | Olej řepkový | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
bazalka na ozdobu | Bazalka čerstvá |