Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 091 kJ /
978 kcal
Bílkoviny56,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,40 g
Tuky13,21 g
– nasycené2,09 g
– nenasycené9,71 g
–– mononenasycené7,82 g
–– polynenasycené1,89 g
––– omega 30,05 g
Vláknina48,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy135,30 g
– cukry18,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g bílých sterilovaných fazolí (1 konzerva) Fazole bílé sterilované 240 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
100 g 100 g černých oliv Olivy čerstvé zralé 100 g
1 1 cibule (nebo 2 jarní cibulky) Cibule čerstvá 70 g
ocet Ocet lihový
olej Olej řepkový
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
bazalka na ozdobu Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.