Nutriční hodnoty (Jarní chřestovo-hráškové risotto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 902 kJ / 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,02 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 1,70 g |
– nenasycené | 20,31 g |
–– mononenasycené | 13,96 g |
–– polynenasycené | 6,35 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 0,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,17 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 hrnek 1 hrnek rýže na risotto (kulaté, arborio, carnaroli) | Rýže bílá kulatozrnná | |
2-3 hrnky 2-3 hrnky zeleninového vývaru (v nejhorším případě kvalitní instantní) | Vývar zeleninový | 625 ml |
8 stonků 8 stonků zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
1 hrst 1 hrst zeleného hrášku | Hrášek zelený | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý |