Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní chřestovo-hráškové risotto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie902 kJ /
216 kcal
Bílkoviny0,02 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,02 g
Tuky22,00 g
– nasycené1,70 g
– nenasycené20,31 g
–– mononenasycené13,96 g
–– polynenasycené6,35 g
––– omega 31,80 g
Vláknina0,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,17 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1 hrnek 1 hrnek rýže na risotto (kulaté, arborio, carnaroli) Rýže bílá kulatozrnná
2-3 hrnky 2-3 hrnky zeleninového vývaru (v nejhorším případě kvalitní instantní) Vývar zeleninový 625 ml
8 stonků 8 stonků zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý
1 hrst 1 hrst zeleného hrášku Hrášek zelený
sůl Sůl mořská
čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.