Nutriční hodnoty (Květákové tandoori placičky s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 680 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,35 g |
Tuky | 30,52 g |
– nasycené | 5,82 g |
– nenasycené | 19,16 g |
–– mononenasycené | 14,01 g |
–– polynenasycené | 5,15 g |
––– omega 3 | 1,62 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 711 mg |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 48,35 g |
– cukry | 0,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
1 1 květák (6 velkých květákových růžic) | Květák čerstvý | |
1 PL 1 PL červené curry pasty | Curry pasta | 15 g |
1 PL 1 PL tandoori masala (rovná) | Tandoori masala | 15 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 PL 3 PL solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
1 PL 1 PL oleje + na pečení | Olej řepkový | 11 ml |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |