Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákové tandoori placičky s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 680 kJ /
879 kcal
Bílkoviny100,26 g
– z toho živočišné bílkoviny98,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,35 g
Tuky30,52 g
– nasycené5,82 g
– nenasycené19,16 g
–– mononenasycené14,01 g
–– polynenasycené5,15 g
––– omega 31,62 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 711 mg
Sodík 725 mg
Sůl2,22 g
Sacharidy48,35 g
– cukry0,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší kuřecí prso Kuře prso 350 g
1 1 květák (6 velkých květákových růžic) Květák čerstvý
1 PL 1 PL červené curry pasty Curry pasta 15 g
1 PL 1 PL tandoori masala (rovná) Tandoori masala 15 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 PL 3 PL solamylu Bramborový škrob 45 g
1 PL 1 PL oleje + na pečení Olej řepkový 11 ml
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.