Nutriční hodnoty (Křehký tvarohový koláč s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 752 kJ / 4 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,28 g |
Tuky | 208,47 g |
– nasycené | 120,06 g |
– nenasycené | 74,38 g |
–– mononenasycené | 65,25 g |
–– polynenasycené | 9,13 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 10,11 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 591 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 468,04 g |
– cukry | 261,24 g |
––– laktóza | 19,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
170 g 170 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
sůl | Sůl mořská | |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového pudingu | Puding v prášku | 24 g |
0,5 0,5 citrónu (šťáva) | Citrón čerstvý | 45 g |
jahody | Jahody čerstvé | |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
6 lžic 6 lžic hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 90 g |
6 lžic 6 lžic třtinového cukru | Cukr třtinový | 72 g |
máslo | Máslo kravské |