Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicové sušenky II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 189 kJ /
4 347 kcal
Bílkoviny57,19 g
– z toho živočišné bílkoviny18,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,25 g
Tuky207,22 g
– nasycené124,51 g
– nenasycené74,56 g
–– mononenasycené65,06 g
–– polynenasycené9,50 g
––– omega 31,06 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 344 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy557,20 g
– cukry316,30 g
––– laktóza1,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
225 g 225 g změklého másla Máslo kravské 225 g
200 g 200 g krupicového cukru Cukr bílý 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
330 g 330 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 330 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.