Nutriční hodnoty (Hanácké hovězí závitky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 199 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,17 g |
Tuky | 39,58 g |
– nasycené | 8,26 g |
– nenasycené | 24,00 g |
–– mononenasycené | 17,27 g |
–– polynenasycené | 6,73 g |
––– omega 3 | 0,99 g |
Vláknina | 15,93 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,03 g |
Sacharidy | 38,28 g |
– cukry | 8,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky zadního hovězího masa | Hovězí kýta | |
3 stroužky 3 stroužky česneku rozetřené se solí | Česnek čerstvý | 21 g |
6 plátků 6 plátků šunky nebo šunkového salámu | Šunka vepřová vařená | 120 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce čerstvého hrášku nebo mraženého hrášku | Hrášek zelený | 30 g |
rostlinný olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
provázek, nit nebo párátka, či jehly určené ke spínání zamotaných mas; | ||
listové saláty nakládané houby a pod. na ozdobu | Salát hlávkový čerstvý | |
0,25 l 0,25 l rýže | Rýže bílá | |
1/2 l 1/2 l horké vody | Voda | 500 ml |
1/8 hrnek 1/8 hrnek mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 31.25 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce mleté kurkumy (koa) | Kurkuma mletá | 30 g |
podravka (sůl) | Kořenící směs sypká |