Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hanácké hovězí závitky II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 199 kJ /
765 kcal
Bílkoviny58,21 g
– z toho živočišné bílkoviny50,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,17 g
Tuky39,58 g
– nasycené8,26 g
– nenasycené24,00 g
–– mononenasycené17,27 g
–– polynenasycené6,73 g
––– omega 30,99 g
Vláknina15,93 g
Cholesterol 865 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,03 g
Sacharidy38,28 g
– cukry8,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky zadního hovězího masa Hovězí kýta
3 stroužky 3 stroužky česneku rozetřené se solí Česnek čerstvý 21 g
6 plátků 6 plátků šunky nebo šunkového salámu Šunka vepřová vařená 120 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 lžíce 2 lžíce čerstvého hrášku nebo mraženého hrášku Hrášek zelený 30 g
rostlinný olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
provázek, nit nebo párátka, či jehly určené ke spínání zamotaných mas;
listové saláty nakládané houby a pod. na ozdobu Salát hlávkový čerstvý
0,25 l 0,25 l rýže Rýže bílá
1/2 l 1/2 l horké vody Voda 500 ml
1/8 hrnek 1/8 hrnek mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 31.25 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce mleté kurkumy (koa) Kurkuma mletá 30 g
podravka (sůl) Kořenící směs sypká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.