Nutriční hodnoty (Bramborový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 926 kJ / 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,30 g |
Tuky | 14,95 g |
– nasycené | 2,65 g |
– nenasycené | 11,60 g |
–– mononenasycené | 5,20 g |
–– polynenasycené | 6,40 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 99,55 g |
– cukry | 6,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g drobných brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 600 g |
150 g 150 g chilli Tofu | Tofu bylinkové | 150 g |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2-3 2-3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 nakládaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
0,5 dl 0,5 dl vody | Voda | 50 ml |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
Worcesterová omáčka | Worcestrová omáčka | |
sůl | Sůl mořská |