Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátovo-pórková rýže s indickým kořením)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 873 kJ /
1 165 kcal
Bílkoviny23,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,58 g
Tuky25,61 g
– nasycené2,45 g
– nenasycené21,09 g
–– mononenasycené14,62 g
–– polynenasycené6,48 g
––– omega 31,88 g
Vláknina10,53 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy204,68 g
– cukry10,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek rýže Rýže bílá 250 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky černého hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 2.5 g
kousek kousek chilli papričky Chilli paprička čerstvá
2 hrsti 2 hrsti drobně nakrájeného pórku Pórek čerstvý
200 g 200 g mraženého listového špenátu Špenát mražený 200 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.