Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Botwinka s rebarborou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 407 kJ /
336 kcal
Bílkoviny9,41 g
– z toho živočišné bílkoviny4,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,48 g
Tuky3,70 g
– nasycené2,32 g
– nenasycené1,15 g
–– mononenasycené0,86 g
–– polynenasycené0,29 g
––– omega 30,02 g
Vláknina10,75 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 191 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy62,13 g
– cukry40,33 g
––– laktóza4,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
2 2 kuřecí skelety Droby kuřecí směs
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
300 g 300 g botwinky
2-3 řapíky 2-3 řapíky rebarbory Rebarbora čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1-2 1-2 bobkové listy Bobkový list sušený
2-3 kuličky 2-3 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 pórek (jen bílou část) Pórek čerstvý
100 ml 100 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa (podle chuti) Ocet jablečný 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.