Nutriční hodnoty (Olivový chléb)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 448 kJ / 2 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,50 g |
Tuky | 57,70 g |
– nasycené | 8,60 g |
– nenasycené | 47,10 g |
–– mononenasycené | 36,56 g |
–– polynenasycené | 10,54 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 365,90 g |
– cukry | 25,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky (já použila polovinu hladké špaldové) | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
5 cl 5 cl olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
20 g 20 g čerstvých kvasnic | Droždí pekařské lisované | 20 g |
300 ml 300 ml vlažné vody | Voda | 300 ml |
3/4 lžičky 3/4 lžičky soli | Sůl mořská | 6 g |
oregáno | Oregano sušené | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
hrst hrst krájených oliv (ale můžete použít sušená rajčata, grilovanou papriku, ořechy) | Olivy čerstvé zralé |