Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový dortík z jihu Evropy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 744 kJ /
4 480 kcal
Bílkoviny108,49 g
– z toho živočišné bílkoviny78,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,39 g
Tuky204,03 g
– nasycené78,15 g
– nenasycené102,32 g
–– mononenasycené49,48 g
–– polynenasycené52,84 g
––– omega 38,31 g
Vláknina27,29 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 1,05 g
Sůl3,01 g
Sacharidy538,77 g
– cukry302,92 g
––– laktóza49,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic krupicového cukru Cukr bílý 60 g
5 lžic 5 lžic teplé vody Voda 90 ml
10 lžic 10 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g jemně strouhaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
3 sáčky 3 sáčky karamelového pudinku Puding v prášku 144 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
4 4 až 5 hrušek dle velikosti Hruška čerstvá 520 g
3 lžíce 3 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 36 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
3 lžíce 3 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
hrušky Hruška čerstvá
citrónová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.