Nutriční hodnoty (Pudinková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 704 kJ / 1 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 100,36 g |
– nasycené | 51,36 g |
– nenasycené | 38,04 g |
–– mononenasycené | 31,20 g |
–– polynenasycené | 6,84 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 114,65 g |
– cukry | 77,85 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
6 lžic 6 lžic krupicového cukru | Cukr bílý | 72 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 1 pudink bez vaření | Puding v prášku | |
jahody | Jahody čerstvé | |
banán | Banán čerstvý |