Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgur s chorizem a spoustou jarní cibulky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 727 kJ /
1 847 kcal
Bílkoviny58,80 g
– z toho živočišné bílkoviny24,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,80 g
Tuky64,90 g
– nasycené16,36 g
– nenasycené46,31 g
–– mononenasycené25,08 g
–– polynenasycené21,23 g
––– omega 32,89 g
Vláknina29,78 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,48 g
Sůl3,60 g
Sacharidy242,00 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g bulguru Pšeničný bulgur 250 g
masový vývar Vývar masový
sůl Sůl mořská
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
cca 100 g 100 g klobásy Chorizo Chorizo 100 g
3-4 3-4 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
4 PL 4 PL sterilované kukuřice (i více, jak má kdo rád) Kukuřice sterilovaná 60 g
sůl Sůl mořská
pepř na dochucení Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.