Nutriční hodnoty (Bulgur s chorizem a spoustou jarní cibulky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 727 kJ / 1 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,80 g |
Tuky | 64,90 g |
– nasycené | 16,36 g |
– nenasycené | 46,31 g |
–– mononenasycené | 25,08 g |
–– polynenasycené | 21,23 g |
––– omega 3 | 2,89 g |
Vláknina | 29,78 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 242,00 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g bulguru | Pšeničný bulgur | 250 g |
masový vývar | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
cca 100 g 100 g klobásy Chorizo | Chorizo | 100 g |
3-4 3-4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
4 PL 4 PL sterilované kukuřice (i více, jak má kdo rád) | Kukuřice sterilovaná | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř na dochucení | Pepř černý |