Nutriční hodnoty (Okurková marmeláda se zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 90 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,47 g |
Tuky | 0,37 g |
– nasycené | 0,19 g |
– nenasycené | 0,19 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 3,73 g |
– cukry | 0,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 salátové okurky (ty, co jsem použila já, vážily 750 g) | Okurka salátová čerstvá | |
želírovací cukr (v poměru dle váhy okurek, já použila želírovací cukr 3:1 a na váhu okurek jsem ho použila 150 g) | Cukr želírovací | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |