Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurková marmeláda se zázvorem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie90 kJ /
22 kcal
Bílkoviny0,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,47 g
Tuky0,37 g
– nasycené0,19 g
– nenasycené0,19 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,20 g
Sůl8,00 g
Sacharidy3,73 g
– cukry0,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 salátové okurky (ty, co jsem použila já, vážily 750 g) Okurka salátová čerstvá
želírovací cukr (v poměru dle váhy okurek, já použila želírovací cukr 3:1 a na váhu okurek jsem ho použila 150 g) Cukr želírovací
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička strouhaného zázvoru Zázvor sušený 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.