Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-špenátový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 038 kJ /
965 kcal
Bílkoviny16,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,83 g
Tuky53,68 g
– nasycené7,32 g
– nenasycené44,71 g
–– mononenasycené34,48 g
–– polynenasycené10,23 g
––– omega 30,20 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 159 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy94,79 g
– cukry84,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g jahod (čerstvých) Jahody čerstvé 400 g
400 g 400 g čerstvého baby špenátu Baby špenát 400 g
2 2 menší jarní cibulky (nebo 1 větší) Cibulka jarní čerstvá
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 30 ml
4 lžíce 4 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 60 g
1 lžička 1 lžička máku Mák modrý 5 g
2 lžičky 2 lžičky sezamových semínek (nebo semínek drceného konopí) Sezam loupaný 10 g
1 špetka 1 špetka mleté sladké papriky Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.