Nutriční hodnoty (Pomazánka z vepřového masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 507 kJ / 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,26 g |
Tuky | 1,93 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 1,55 g |
–– mononenasycené | 1,04 g |
–– polynenasycené | 0,51 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 21,20 g |
– cukry | 8,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kousek 1 kousek pečeného bůčku (nebo jiné zbylé maso) | Vepřový bok | |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
40 g 40 g smetanového taveného sýra | Sýr tavený | 40 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 stroužky 2 stroužky česneku (nebo podle chuti) | Česnek čerstvý | 14 g |
pomazánkové máslo (podle množství masa) | Pomazánka mléčná |