Nutriční hodnoty (Clafoutis)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 194 kJ / 1 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
Tuky | 75,46 g |
– nasycené | 36,55 g |
– nenasycené | 29,52 g |
–– mononenasycené | 24,92 g |
–– polynenasycené | 4,60 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 881 mg |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 151,98 g |
– cukry | 97,13 g |
––– laktóza | 13,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
270 ml 270 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 270 ml |
70 g 70 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
80 g 80 g cukru písek | Cukr bílý | 80 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
citronová kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
třešně | Třešně čerstvé | |
višně | Višně čerstvé | |
jablka (jakékoli ovoce) | Jablko čerstvé | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |