Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Adamův třešňový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 739 kJ /
3 045 kcal
Bílkoviny67,22 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,50 g
Tuky68,74 g
– nasycené39,63 g
– nenasycené17,30 g
–– mononenasycené12,85 g
–– polynenasycené4,45 g
––– omega 30,36 g
Vláknina24,03 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 3,86 g
Sůl1,85 g
Sacharidy527,30 g
– cukry329,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vypeckovaných třešní Třešně čerstvé 500 g
50 g 50 g kokosu Kokos strouhaný 50 g
1 lžíce 1 lžíce rýžového sirupu Sirup rýžový 15 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 pomazánkové máslo Pomazánka mléčná
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru (necelý) Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžička 1 lžička sody Jedlá soda 12 g
1 lžička 1 lžička dýňového oleje Olej dýňový
2 lžičky 2 lžičky karamelového pudinku Puding v prášku
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.