Nutriční hodnoty (Adamův třešňový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 739 kJ / 3 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,50 g |
Tuky | 68,74 g |
– nasycené | 39,63 g |
– nenasycené | 17,30 g |
–– mononenasycené | 12,85 g |
–– polynenasycené | 4,45 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 24,03 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 527,30 g |
– cukry | 329,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vypeckovaných třešní | Třešně čerstvé | 500 g |
50 g 50 g kokosu | Kokos strouhaný | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce rýžového sirupu | Sirup rýžový | 15 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 pomazánkové máslo | Pomazánka mléčná | |
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru (necelý) | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 lžička 1 lžička sody | Jedlá soda | 12 g |
1 lžička 1 lžička dýňového oleje | Olej dýňový | |
2 lžičky 2 lžičky karamelového pudinku | Puding v prášku | |
špetka špetka soli | Sůl mořská |