Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-jáhlové placky s povidly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie327 kJ /
78 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky0,10 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,01 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,20 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 menší brambory uvařené ve slupce (po uvaření cca 250 g) Brambor zimní 100 g
cca 3 lžíce 3 lžíce jáhlové mouky Mouka jáhlová
špetka špetka soli Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový
švestková povidla Povidla

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.