Nutriční hodnoty (Bramborovo-jáhlové placky s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 327 kJ / 78 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,20 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší brambory uvařené ve slupce (po uvaření cca 250 g) | Brambor zimní | 100 g |
cca 3 lžíce 3 lžíce jáhlové mouky | Mouka jáhlová | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
švestková povidla | Povidla |