Nutriční hodnoty (Rajská polévka s cuketou, bylinkami a kapáním)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 782 kJ / 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 8,01 g |
– nasycené | 2,09 g |
– nenasycené | 3,64 g |
–– mononenasycené | 2,85 g |
–– polynenasycené | 0,79 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 14,20 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 italský rajčatový protlak (krabička 500 g) | Protlak rajčatový | |
400-500 g 400-500 g cukety | Cuketa čerstvá | 450 g |
horká voda | Voda | |
několik několik lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
1 hrst 1 hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 hrst 1 hrst jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kostka kostka zeleninového bujónu (nemusí být) | Bujón zeleninový | |
4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
4 4 vrchovaté lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |