Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní kedlubny podle pana Sapíka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 181 kJ /
282 kcal
Bílkoviny12,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,56 g
Tuky0,68 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,47 g
–– mononenasycené0,15 g
–– polynenasycené0,32 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy32,50 g
– cukry19,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
80 g 80 g zeleného hrášku Hrášek zelený 80 g
1 dl 1 dl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
sůl Sůl mořská
muškátový oříšek Muškátový oříšek
bílý pepř Pepř bílý
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.