Nutriční hodnoty (Jarní kedlubny podle pana Sapíka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 181 kJ / 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,56 g |
Tuky | 0,68 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 32,50 g |
– cukry | 19,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
80 g 80 g zeleného hrášku | Hrášek zelený | 80 g |
1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
máslo | Máslo kravské |