Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Calamarata s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 360 kJ /
564 kcal
Bílkoviny105,00 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky16,00 g
– nasycené3,85 g
– nenasycené8,10 g
–– mononenasycené6,80 g
–– polynenasycené1,30 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
mletá paprika Paprika červená sušená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
směs fazolek Fazolky čerstvé
kukuřice Kukuřice sterilovaná
hrášku Hrášek zelený
tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%
česnek Česnek čerstvý
olej Olej řepkový
těstoviny Calamarata Těstoviny pšeničné
vývar Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.