Nutriční hodnoty (Tvarohová buchta - bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 567 kJ / 4 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 249,24 g |
– nasycené | 147,28 g |
– nenasycené | 88,50 g |
–– mononenasycené | 79,45 g |
–– polynenasycené | 9,05 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,71 g |
Sodík | 628 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 455,90 g |
– cukry | 266,00 g |
––– laktóza | 11,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
rozinky | Rozinky | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |