Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová omeleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 918 kJ /
698 kcal
Bílkoviny67,93 g
– z toho živočišné bílkoviny65,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky41,85 g
– nasycené13,13 g
– nenasycené19,49 g
–– mononenasycené15,12 g
–– polynenasycené4,38 g
––– omega 30,14 g
Vláknina2,78 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 1,78 g
Sůl4,18 g
Sacharidy10,90 g
– cukry7,15 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 kedlubny (střední) Kedluben čerstvý 90 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky červené papriky Paprika červená čerstvá 5 g
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
50 g 50 g tvrdého sýru (strouhaného) Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pažitka Pažitka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
rajčátka Rajče červené čerstvé
lžíce lžíce másla Máslo kravské
lžíce lžíce smetany (nebo mléka) Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.