Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohanka s kuřecím masem a kořenovou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 908 kJ /
1 173 kcal
Bílkoviny81,74 g
– z toho živočišné bílkoviny57,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,47 g
Tuky20,86 g
– nasycené7,58 g
– nenasycené12,50 g
–– mononenasycené8,03 g
–– polynenasycené4,46 g
––– omega 31,01 g
Vláknina29,08 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 720 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy151,42 g
– cukry18,65 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160-180 g 160-180 g pohanky Pohanka loupaná 170 g
300-400 ml 300-400 ml drůbežího vývaru (nebo vody) Vývar kuřecí 350 ml
180-200 g 180-200 g kuřecího masa z prsou (nebo stehen) Kuře prso 190 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
120 g 120 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) Mrkev čerstvá 120 g
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
10 g 10 g česneku Česnek čerstvý 10 g
80 g 80 g drcených rajčat Pyré z červených rajčat 80 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
oregano Oregano sušené
50 g 50 g tvrdého sýra do 30% Sýr kravský tvrdý 30% 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.