Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát na másle s pažitkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 124 kJ /
508 kcal
Bílkoviny4,47 g
– z toho živočišné bílkoviny4,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,09 g
Tuky48,00 g
– nasycené24,65 g
– nenasycené21,74 g
–– mononenasycené17,93 g
–– polynenasycené3,81 g
––– omega 31,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 118 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy7,39 g
– cukry6,13 g
––– laktóza5,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 candát (upravený na filety) Candát filet
1 1 šalotka (nebo malá cibulka) Šalotka čerstvá
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
3 lžíce 3 lžíce suchého bílého vína Víno bílé suché 45 ml
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
čerstvá pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
trochu trochu křenu (není nutné) Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.