Nutriční hodnoty (Candát na másle s pažitkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 124 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,09 g |
Tuky | 48,00 g |
– nasycené | 24,65 g |
– nenasycené | 21,74 g |
–– mononenasycené | 17,93 g |
–– polynenasycené | 3,81 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 118 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 7,39 g |
– cukry | 6,13 g |
––– laktóza | 5,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 candát (upravený na filety) | Candát filet | |
1 1 šalotka (nebo malá cibulka) | Šalotka čerstvá | |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
3 lžíce 3 lžíce suchého bílého vína | Víno bílé suché | 45 ml |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu křenu (není nutné) | Křen čerstvý |