Nutriční hodnoty (Mangold s máslem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 823 kJ / 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 19,40 g |
– nasycené | 11,10 g |
– nenasycené | 7,10 g |
–– mononenasycené | 5,20 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,16 g |
– cukry | 7,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 500 g 500 g mangoldu (řapíků) | Mangold | 500 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
parmazán Gran Moravia nebo jiný, podobný sýr | Parmezán |