Nutriční hodnoty (Tykvové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 486 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,80 g |
Tuky | 36,97 g |
– nasycené | 16,59 g |
– nenasycené | 14,95 g |
–– mononenasycené | 12,59 g |
–– polynenasycené | 2,36 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 58,18 g |
– cukry | 24,78 g |
––– laktóza | 8,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g tykve ( očištěné viz foto) | Dýně čerstvá | 800 g |
sůl | Sůl mořská | |
5 5 polévkových lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka podle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
pepř černý mletý | Pepř černý mletý | |
trochu trochu česneku | Česnek čerstvý | |
120-150 g 120-150 g Eidamu (strouhaného) | Sýr kravský tvrdý 30% | 135 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sekaná petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
olej na smažení | Olej řepkový |