Nutriční hodnoty (Italská rajčatová polévka LFR)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 1 499 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,26 g |
Tuky | 2,08 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 1,14 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,84 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 18,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 66,30 g |
– cukry | 50,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
hrst hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
kelímek kelímek smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
1 1 zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
mozzarella | Mozzarella kravská |