Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italská rajčatová polévka LFR)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie1 499 kJ /
358 kcal
Bílkoviny10,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,26 g
Tuky2,08 g
– nasycené0,34 g
– nenasycené1,14 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,84 g
––– omega 30,00 g
Vláknina18,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 74 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy66,30 g
– cukry50,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
hrst hrst čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
kelímek kelímek smetany Smetana kravská sladká 12%
muškátový oříšek Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cibule Cibule čerstvá
máslo Máslo kravské
1 1 zeleninový bujón Bujón zeleninový
mozzarella Mozzarella kravská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.