Nutriční hodnoty (Zapečené pórkové filé pod krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 420 kJ / 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 24,06 g |
– nasycené | 14,63 g |
– nenasycené | 7,83 g |
–– mononenasycené | 6,40 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 312 mg |
Sodík | 347 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 11,80 g |
– cukry | 7,88 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g filé | Treska filet | 400 g |
1 1 střední pórek | Pórek čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
snítka snítka kopru | Kopr nať čerstvý | |
4 4 krajíčky toastového chleba | Toast pšeničný tmavý | |