Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chana masala (cizrna po indicku))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 585 kJ /
2 052 kcal
Bílkoviny105,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny105,74 g
Tuky66,14 g
– nasycené6,63 g
– nenasycené55,29 g
–– mononenasycené31,10 g
–– polynenasycené24,19 g
––– omega 33,61 g
Vláknina184,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 85 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy168,15 g
– cukry20,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 lžička 1 lžička římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
1 lžička 1 lžička černého hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 5 g
kousek kousek chilli papričky Chilli paprička čerstvá
10 10 celých kari lístků (zelené lístky) Bobkový list čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru (zhruba) Zázvor čerstvý
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
mleté chilli koření (dle chuti) Chilli paprička mletá
čerstvě umletý pepř (dle chuti) Pepř černý
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru Koriandr list sušený 2.5 g
2 lžičky 2 lžičky směsi koření chana masala (nebo 1 bobkový list, 3 hřebíčky, 2 zelené kardamomy, 2 cm kousek celé skořice, 1/2 lžičky fenyklu) Pepř černý 10 g
sůl Sůl mořská
2 hrnky 2 hrnky uvařené cizrny Cizrna 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.