Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s fenyklem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 897 kJ /
692 kcal
Bílkoviny16,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,24 g
Tuky3,22 g
– nasycené0,58 g
– nenasycené1,45 g
–– mononenasycené0,35 g
–– polynenasycené1,10 g
––– omega 30,04 g
Vláknina34,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy105,88 g
– cukry59,87 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší bulvy fenyklu i s natí Fenykl hlíza
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
200 ml 200 ml bílého vína (není nutné) Víno bílé suché 200 ml
2 lžičky 2 lžičky sekané fenyklové natě Fenykl listy čerstvé
2 lžičky 2 lžičky sekané petrželky Petržel nať čerstvá 10 g
1 1 citron (jen ostrouhaná kůra) Citrón čerstvý 90 g
1 1 větší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
olivový olej Olej olivový
1 1 řecký jogurt Jogurt řecký 5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.