Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 897 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,24 g |
Tuky | 3,22 g |
– nasycené | 0,58 g |
– nenasycené | 1,45 g |
–– mononenasycené | 0,35 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 34,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 105,88 g |
– cukry | 59,87 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší bulvy fenyklu i s natí | Fenykl hlíza | |
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 ml 200 ml bílého vína (není nutné) | Víno bílé suché | 200 ml |
2 lžičky 2 lžičky sekané fenyklové natě | Fenykl listy čerstvé | |
2 lžičky 2 lžičky sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 10 g |
1 1 citron (jen ostrouhaná kůra) | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 řecký jogurt | Jogurt řecký 5% |