Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pesto z mangoldu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 461 kJ /
588 kcal
Bílkoviny23,63 g
– z toho živočišné bílkoviny9,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,63 g
Tuky44,04 g
– nasycené7,22 g
– nenasycené36,28 g
–– mononenasycené20,00 g
–– polynenasycené16,28 g
––– omega 30,02 g
Vláknina9,47 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 403 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy20,15 g
– cukry3,61 g
––– laktóza2,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 250 g mladých mangoldových listů Mangold
80 g 80 g oloupaných mandlí Mandle neloupané 80 g
40 g 40 g strouhaného sýra (parmezán, Gran Moravia) Sýr kravský tvrdý 30% 40 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.