Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panádlová zahradnická cibulačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 547 kJ /
1 326 kcal
Bílkoviny29,38 g
– z toho živočišné bílkoviny13,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,94 g
Tuky64,21 g
– nasycené35,35 g
– nenasycené24,33 g
–– mononenasycené20,46 g
–– polynenasycené3,87 g
––– omega 30,24 g
Vláknina81,35 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 727 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy90,18 g
– cukry46,28 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší cibule Cibule čerstvá 280 g
3 3 housky den staré Houska pšeničná
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel s natí Petržel kořenová čerstvá
2-3 řapíky 2-3 řapíky řapíkatého celeru Celer řapíkatý 1250 g
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
3-4 lžičky 3-4 lžičky vinného octa (balzamiko tmavý) Ocet vinný bílý 17.5 ml
2 dl 2 dl bílého vína Víno bílé suché 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.