Nutriční hodnoty (Panádlová zahradnická cibulačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 547 kJ / 1 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,94 g |
Tuky | 64,21 g |
– nasycené | 35,35 g |
– nenasycené | 24,33 g |
–– mononenasycené | 20,46 g |
–– polynenasycené | 3,87 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 81,35 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 727 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 90,18 g |
– cukry | 46,28 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
3 3 housky den staré | Houska pšeničná | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel s natí | Petržel kořenová čerstvá | |
2-3 řapíky 2-3 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1250 g |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
3-4 lžičky 3-4 lžičky vinného octa (balzamiko tmavý) | Ocet vinný bílý | 17.5 ml |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |