Nutriční hodnoty (Letní lehká polévka z brambor, kedlubny a mrkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 061 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,94 g |
Tuky | 0,71 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,57 g |
–– mononenasycené | 0,36 g |
–– polynenasycené | 1,21 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 11,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 47,89 g |
– cukry | 10,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
3-4 3-4 menší brambory | Brambor zimní | 175 g |
1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
0,5 lžičky 0,5 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
lístky lístky libečku (množství podle chuti) | Libeček čerstvý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |