Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní lehká polévka z brambor, kedlubny a mrkve)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 061 kJ /
254 kcal
Bílkoviny7,94 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,94 g
Tuky0,71 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,57 g
–– mononenasycené0,36 g
–– polynenasycené1,21 g
––– omega 30,02 g
Vláknina11,99 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy47,89 g
– cukry10,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3-4 3-4 menší brambory Brambor zimní 175 g
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
0,5 lžičky 0,5 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
sůl Sůl mořská
lístky lístky libečku (množství podle chuti) Libeček čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.