Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lečo, jak ho dělám já)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 698 kJ /
1 840 kcal
Bílkoviny55,72 g
– z toho živočišné bílkoviny32,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,11 g
Tuky110,02 g
– nasycené48,28 g
– nenasycené51,94 g
–– mononenasycené42,14 g
–– polynenasycené9,79 g
––– omega 30,24 g
Vláknina36,36 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 1,27 g
Sůl2,74 g
Sacharidy139,70 g
– cukry115,00 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg čerstvých paprik (tenkostěnných slovenských) Paprika červená čerstvá 1000 g
2-3 2-3 čerstvé papriky pálivé (nebo půl lžičky mleté pálivé papriky) Paprika bílá čerstvá
1 kg 1 kg vyzrálých rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1 lžička 1 lžička mleté červené sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 3-4 vejce Vejce slepičí 245 g
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
2-3 2-3 dobré klobásy Klobása
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.