Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Studená okurkovo - avokádová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie735 kJ /
176 kcal
Bílkoviny13,27 g
– z toho živočišné bílkoviny13,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,77 g
– nasycené5,40 g
– nenasycené2,20 g
–– mononenasycené2,00 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,04 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 133 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy13,17 g
– cukry13,17 g
––– laktóza13,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 avokádo Avokádo čerstvé
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cca 200 g 200 g jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 200 ml
1/2 sklenice 1/2 sklenice mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
několik několik lístků máty Máta peprná list čerstvá
pažitka podle chuti Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.