Nutriční hodnoty (Studená okurkovo - avokádová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 735 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,77 g |
– nasycené | 5,40 g |
– nenasycené | 2,20 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 13,17 g |
– cukry | 13,17 g |
––– laktóza | 13,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 avokádo | Avokádo čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cca 200 g 200 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
1/2 sklenice 1/2 sklenice mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
několik několik lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
pažitka podle chuti | Pažitka čerstvá |