Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slovenské pagáče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 30

Energie17 430 kJ /
4 166 kcal
Bílkoviny75,00 g
– z toho živočišné bílkoviny19,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,85 g
Tuky246,54 g
– nasycené150,39 g
– nenasycené86,86 g
–– mononenasycené76,36 g
–– polynenasycené10,50 g
––– omega 31,23 g
Vláknina17,10 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 3,43 g
Sůl8,58 g
Sacharidy403,24 g
– cukry52,04 g
––– laktóza8,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
180 g 180 g kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 180 ml
7 g 7 g sušeného droždí Droždí sušené 7 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 2.5 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
strouhaný tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%
čerstvý sýr Sýr hrudkový kravský
bryndza Brynza
slaný tvaroh Tvaroh polotučný
sladký tvaroh s rozinkami Tvaroh polotučný
mleté škvarky Škvarky
cibulka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.