Nutriční hodnoty (Slovenské pagáče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
Energie | 17 430 kJ / 4 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,85 g |
Tuky | 246,54 g |
– nasycené | 150,39 g |
– nenasycené | 86,86 g |
–– mononenasycené | 76,36 g |
–– polynenasycené | 10,50 g |
––– omega 3 | 1,23 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,58 g |
Sacharidy | 403,24 g |
– cukry | 52,04 g |
––– laktóza | 8,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
180 g 180 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 180 ml |
7 g 7 g sušeného droždí | Droždí sušené | 7 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2.5 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
čerstvý sýr | Sýr hrudkový kravský | |
bryndza | Brynza | |
slaný tvaroh | Tvaroh polotučný | |
sladký tvaroh s rozinkami | Tvaroh polotučný | |
mleté škvarky | Škvarky | |
cibulka | Cibulka jarní čerstvá |