Nutriční hodnoty (Plněná paprika na hříbkách a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 626 kJ / 1 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 124,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,12 g |
Tuky | 73,96 g |
– nasycené | 30,24 g |
– nenasycené | 35,74 g |
–– mononenasycené | 28,30 g |
–– polynenasycené | 7,44 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 46,06 g |
Cholesterol | 453 mg |
Sodík | 524 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 117,63 g |
– cukry | 85,28 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g mleté vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
6 6 čerstvých paprik (nebo víc, záleží na velikosti) | Paprika červená čerstvá | 900 g |
100 ml 100 ml 12% smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžičky 2 lžičky balkánské Čubrice | Čubrica | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 10 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 větší cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
300 g 300 g mražených hub | Hřib mražený | 300 g |
5 5 masitých rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
200-300 ml 200-300 ml vývaru nebo vodu a masox (gelový bujon...) | Vývar hovězí | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce jíška tmavá Knorr | Jíška tmavá instantní |