Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněná paprika na hříbkách a rajčatech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 626 kJ /
1 823 kcal
Bílkoviny150,59 g
– z toho živočišné bílkoviny124,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,12 g
Tuky73,96 g
– nasycené30,24 g
– nenasycené35,74 g
–– mononenasycené28,30 g
–– polynenasycené7,44 g
––– omega 30,33 g
Vláknina46,06 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 524 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy117,63 g
– cukry85,28 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g mleté vepřové plece Vepřová plec 600 g
6 6 čerstvých paprik (nebo víc, záleží na velikosti) Paprika červená čerstvá 900 g
100 ml 100 ml 12% smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžičky 2 lžičky balkánské Čubrice Čubrica 10 g
2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 10 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 větší cibuli Cibule čerstvá 70 g
300 g 300 g mražených hub Hřib mražený 300 g
5 5 masitých rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
200-300 ml 200-300 ml vývaru nebo vodu a masox (gelový bujon...) Vývar hovězí 250 ml
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce jíška tmavá Knorr Jíška tmavá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.