Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelený salát s cizrnou a quinoou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 605 kJ /
384 kcal
Bílkoviny16,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,04 g
Tuky16,56 g
– nasycené2,63 g
– nenasycené12,45 g
–– mononenasycené8,68 g
–– polynenasycené3,77 g
––– omega 30,21 g
Vláknina26,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy29,73 g
– cukry2,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
římský salát Salát římský čerstvý
rukola Rukola čerstvá
polníček Polníček čerstvý
čerstvý špenát Špenát čerstvý
lístky lístky červené řepy Červená řepa čerstvá
60 g 60 g uvařené cizrny Cizrna 60 g
20 g 20 g quinoy Quinoa 20 g
30 g 30 g mladého zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý 30 g
1 1 hrstka mungo výhonků
40 g 40 g avokáda Avokádo čerstvé 40 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce olivového oleje Olej olivový 5.5 ml
1 lžička 1 lžička šťávy z limetky Limetka čerstvá
1 1 lžička kuliček růžového pepře Pepř růžový
5 lístků 5 lístků máty Máta peprná list čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.