Nutriční hodnoty (Zelený salát s cizrnou a quinoou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 605 kJ / 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,04 g |
Tuky | 16,56 g |
– nasycené | 2,63 g |
– nenasycené | 12,45 g |
–– mononenasycené | 8,68 g |
–– polynenasycené | 3,77 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 26,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 29,73 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
římský salát | Salát římský čerstvý | |
rukola | Rukola čerstvá | |
polníček | Polníček čerstvý | |
čerstvý špenát | Špenát čerstvý | |
lístky lístky červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
60 g 60 g uvařené cizrny | Cizrna | 60 g |
20 g 20 g quinoy | Quinoa | 20 g |
30 g 30 g mladého zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 30 g |
1 1 hrstka mungo výhonků | ||
40 g 40 g avokáda | Avokádo čerstvé | 40 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 5.5 ml |
1 lžička 1 lžička šťávy z limetky | Limetka čerstvá | |
1 1 lžička kuliček růžového pepře | Pepř růžový | |
5 lístků 5 lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |