Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s tvarohovo-bylinkovými nočky a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 202 kJ /
287 kcal
Bílkoviny16,75 g
– z toho živočišné bílkoviny14,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,88 g
Tuky17,35 g
– nasycené9,09 g
– nenasycené6,84 g
–– mononenasycené4,09 g
–– polynenasycené2,75 g
––– omega 30,37 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy15,52 g
– cukry2,47 g
––– laktóza1,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1000 ml
růžičková kapusta Kapusta růžičková čerstvá
brokolice Brokolice čerstvá
kořenová zelenina Mrkev čerstvá
1/2 1/2 vejce (25 g) Vejce slepičí 35 g
50 g 50 g tuhého tvarohu (z pozlátka) Tvaroh polotučný 50 g
5 g 5 g rozpuštěného másla Máslo kravské 5 g
25 g 25 g najemno nasekané střídky z tmavého pečiva nejlépe z toastového chleba (rozmixované nožovým mixérem) Toast pšeničný tmavý 25 g
oregano Oregano sušené
bazalka Bazalka čerstvá
estragon Estragon sušený
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.