Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s tvarohovo-bylinkovými nočky a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 202 kJ / 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 17,35 g |
– nasycené | 9,09 g |
– nenasycené | 6,84 g |
–– mononenasycené | 4,09 g |
–– polynenasycené | 2,75 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 15,52 g |
– cukry | 2,47 g |
––– laktóza | 1,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
růžičková kapusta | Kapusta růžičková čerstvá | |
brokolice | Brokolice čerstvá | |
kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
1/2 1/2 vejce (25 g) | Vejce slepičí | 35 g |
50 g 50 g tuhého tvarohu (z pozlátka) | Tvaroh polotučný | 50 g |
5 g 5 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 5 g |
25 g 25 g najemno nasekané střídky z tmavého pečiva nejlépe z toastového chleba (rozmixované nožovým mixérem) | Toast pšeničný tmavý | 25 g |
oregano | Oregano sušené | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
estragon | Estragon sušený | |
tymián | Tymián sušený |