Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlový salát s amarantem, pečenou zeleninou a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 768 kJ /
422 kcal
Bílkoviny11,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,65 g
Tuky17,18 g
– nasycené2,08 g
– nenasycené14,88 g
–– mononenasycené10,30 g
–– polynenasycené4,58 g
––– omega 30,04 g
Vláknina10,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy50,52 g
– cukry5,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 g 20 g amarantu Amarant 20 g
40 g 40 g jáhel Jáhly 40 g
50 g 50 g lilku Lilek čerstvý 50 g
50 g 50 g cukety Cuketa čerstvá 50 g
50 g 50 g žampionů Žampion čerstvý 50 g
10 g 10 g mandlí Mandle neloupané 10 g
10 ml 10 ml olivový olej Olej olivový 10 ml
Sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce nasekaných čerstvých bylinek Petržel nať čerstvá 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.