Nutriční hodnoty (Špenátový salát se zastřeným vejcem na schwarzwaldské šunce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 411 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,34 g |
Tuky | 26,92 g |
– nasycené | 4,48 g |
– nenasycené | 20,08 g |
–– mononenasycené | 17,04 g |
–– polynenasycené | 3,04 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 2,46 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 11,50 g |
– cukry | 8,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g baby špenátu | Baby špenát | 50 g |
80 g 80 g uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 80 g |
2 plátky 2 plátky schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sezamová semínka | Sezam loupaný | |
naklíčená řeřicha | Řeřicha čerstvá | |
ocet | Ocet lihový | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 20 ml |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
1 lžička 1 lžička javorového sirupu | Sirup javorový | 5 ml |
Sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |