Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s jáhlami a hlívou ústřičnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 931 kJ /
462 kcal
Bílkoviny8,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,66 g
Tuky23,67 g
– nasycené2,02 g
– nenasycené21,27 g
–– mononenasycené14,17 g
–– polynenasycené7,10 g
––– omega 31,81 g
Vláknina12,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy47,42 g
– cukry15,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší cibule – 70 g Cibule čerstvá 1 g
70 g 70 g mrkve Mrkev čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
100 g 100 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 100 g
200 g 200 g loupaných rajčat (sterilovaných; ½ plechovky) Dužina červeného rajčete čerstvá 200 g
1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
30 g 30 g jáhel Jáhly 30 g
2 tobolky 2 tobolky kardamomu Kardamom prášek
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
sůl Sůl mořská
petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.