Nutriční hodnoty (Teplý čokoládový dortík (Fondant au chocolat))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 285 kJ / 4 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,50 g |
Tuky | 292,24 g |
– nasycené | 170,18 g |
– nenasycené | 101,95 g |
–– mononenasycené | 91,40 g |
–– polynenasycené | 10,55 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 427,80 g |
– cukry | 357,00 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hořké čokolády (stačí i obyčejná čokoláda na vaření) | Čokoláda hořká 40% | 250 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |