Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý čokoládový dortík (Fondant au chocolat))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 285 kJ /
4 609 kcal
Bílkoviny57,97 g
– z toho živočišné bílkoviny36,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,50 g
Tuky292,24 g
– nasycené170,18 g
– nenasycené101,95 g
–– mononenasycené91,40 g
–– polynenasycené10,55 g
––– omega 30,96 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 1,67 g
Sodík 429 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy427,80 g
– cukry357,00 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hořké čokolády (stačí i obyčejná čokoláda na vaření) Čokoláda hořká 40% 250 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.