Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 131 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,85 g |
Tuky | 8,04 g |
– nasycené | 2,39 g |
– nenasycené | 3,57 g |
–– mononenasycené | 2,47 g |
–– polynenasycené | 1,11 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 3,93 g |
Cholesterol | 746 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 21,47 g |
– cukry | 15,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 150 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
5 plátků 5 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
sůl | Sůl mořská | |
med | Med nepasterovaný | |
směs koření (staročeské, ďábelské, co kdo rád) | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 2.5 ml |
1 lžička 1 lžička worcestru | Worcestrová omáčka | 5 ml |
1 lžička 1 lžička kečupu (nemusí být) | Kečup sladký | 5 ml |
bílé víno | Víno bílé suché | |
1-2 dl 1-2 dl vody na podlití | Voda | 150 ml |