Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s jablky a anglickou slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 131 kJ /
270 kcal
Bílkoviny26,05 g
– z toho živočišné bílkoviny25,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,85 g
Tuky8,04 g
– nasycené2,39 g
– nenasycené3,57 g
–– mononenasycené2,47 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,04 g
Vláknina3,93 g
Cholesterol 746 mg
Sodík 346 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy21,47 g
– cukry15,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g kuřecích jater Játra kuřecí 150 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
5 plátků 5 plátků anglické slaniny Anglická slanina
sůl Sůl mořská
med Med nepasterovaný
směs koření (staročeské, ďábelské, co kdo rád) Pepř černý
olej Olej řepkový
1/2 lžičky 1/2 lžičky sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 2.5 ml
1 lžička 1 lžička worcestru Worcestrová omáčka 5 ml
1 lžička 1 lžička kečupu (nemusí být) Kečup sladký 5 ml
bílé víno Víno bílé suché
1-2 dl 1-2 dl vody na podlití Voda 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.